Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A játékról

Cikkek

GTA San Andreas Végigjátszás

2009.07.10

ELŐSZÓ A VÉGIGJÁTSZÁSHOZ

Ez a végigjátszás a Grand Theft Auto: San Andreas történetét követi végig. Ha vannak említésre méltó lehetőségek, azokat az adott résznél közlöm. Szeretném felhívni a figyelmet arra is, hogy a végigjátszás elolvasása súlyosan rontja a játék élvezeti faktorát, hiszen a küldetések leírásánál olyan dolgok is olvashatóak, amelyekre magadtól kellene rájönnöd, azaz SPOILERVESZÉLY van, de nagyon. Néhányhoz több megoldás is van.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A játékról | Hozzászólások: 0

100% elérése és jutalmai

2009.06.25

Mint minden GTA-ban, itt is ha végigjátszottuk a játékot, azaz elértük a 100%-ot, akkor kapunk valami jutalmat. A cikkben le van írva a feltételei és a jutalmak.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A játékról | Hozzászólások: 0

Kondíció

2009.06.25

Konditermek (Gym)

CJ izomzatát és állóképességét tudod növelni, ha rendszeresen konditerembe jársz. Több tornaszert is találhatsz, ahol növelheted az izomzatot és az állóképességet. A termekben négy féle eszközt lehet kipróbálni: futópad, szobabicikli, fekvenyomó pad és kézi súlyzók. Előbbi kettő az állóképességet növeli és a testsúlyt csökkenti, míg az utóbbi kettő az izomzatot növeli.  A konditermek nem csak erre jók, ugyanis mindhárom városban másféle verekedési stílust tanulhatsz. Ezeket a verekedési stílusokat a JOBB EGÉR + ENTER kombinációval hívhatod elő. Minden városban 3 féle mozdulatot tanulhatsz.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A játékról | Hozzászólások: 0

Öltözködés

2009.06.25

Az előző GTA részekhez képest nagy újítás az, hogy a ruházatot a régebbi részekkel ellentétben, nem egészben tudjuk lecserélni, hanem most már külön-külön.

Végtelen kombinációk közül lehet választani, de csak egy bizonyos küldetés után, ugyanis Sweet fog megkérni rá, hogy öltözzünk át az OG színébe, a zöldbe.

A ruhadarabok nem csak arra valóak, hogy valamilyen kinézete legyen a játékban a karakterednek, növelik a szexepilt(Sex Appeal) és a tiszteletet(Respect).

Tehát nem lehet jó dolog, ha a randikon vagy a bandaháborúkon nem megfelelően vagy felöltözve. A megvásárolt ruhadarabok az összes rejtekhelyed öltözőjében megtalálhatóak.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: A játékról | Hozzászólások: 0